Wie ben ik?

Als hooggevoelige vrouw weet ik als geen ander hoe je enorm kunt worstelen om in je eigen energie te blijven en hoe je in je eigen kracht kunt komen én blijven.

Voor mij een jarenlange zoektocht, waarbij er zoveel op zijn plek viel door diverse mensen die ik heb ontmoet, opleidingen die ik heb gedaan voor mijn bedrijf, maar juist ook op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Jeetje wat ben ik vaak op mijn gezicht gegaan en eb ik verzaakt om naar mijn intuitie te luisteren, maar daarvoor ben ik nu heel dankbaar. Juist door deze ervaringen heb ik mogen leren hoe het werkt en waarom het zo belangrijk is om bij jezelf te blijven.

Ik ben er achter gekomen hoe simpel het eigenlijk is,  je moet alleen weten hoe ‘het’werkt. Hoe je brein werkt, hoe je energiesysteem werkt én hoe je ziel hierin meewerkt.

Al deze wijsheid en kennis ga ik in de Academy met je delen, zodat ik jou in jouw zoektocht kan ondersteunen om het beste van jezelf naar boven te laten komen. Om te gaan voor de mooiste versie van jezelf en jouw grootst mogelijke (ziels)groei.

Want JA dat ben jij zeer zeker waard. Jij hebt zoveel moois te brengen in deze wereld. Jij bent de schakel tot verandering in deze wereld. Nooit eerder is er iets veranderd door steeds hetzelfde te blijven doen. En jij lieve vrouw hebt ervoor gekozen om dáár verandering in te gaan brengen. The world needs you! 

Heel hartelijk welkom in mijn ‘Kom In Je Kracht’ (KIJK) Academy